De Brian Joyeux banketbakkerij

Brian en Anastasia Joyeux banketbakkerij

Een banketbakkerij, ja, maar vooral een atelier/boutiek, kom ons zien!

Zin in iets bijzonders: geef uw bestelling door!

Het atelier Brian Joyeux: een andere aanpak van traditionele patisserie. “We wensen jullie huisgemaakte producten aan te bieden, vers en bereid kwalitatieve basisingrediënten, seizoensgebonden en met zorg geselecteerd.”

Het atelier boetiek: Brian en Anastasia Joyeux hebben die gedroomd, bedacht en gerealiseerd.

Het atelier vitrine: elke ochtend, bereid Brian Joyeux kleine gebakjes, patisseries en taartjes, als 3 variaties van de dag, afhankelijk van het seizoen en de gevonden producten.

Het atelier Brian Joyeux: wekelijkse gebakjes

  • Dinsdag is elke week de dag van de eclairs,
  • Woensdag die van de citroen-meringue taartjes,
  • Donderdag die van de merveilleux,
  • En vrijdag is het de baba’s met rum.

Van de driekoningentaart in januari tot de kerststronk in december, we brengen een verscheidenheid aan patisserie!

Het atelier Brian Joyeux: zijn meesterschap

  • 15 parfums van macarons homemade volgens de smaken van het seizoen,
  • Gebakjes om mee te nemen, snoepjes en andere kleine zoetigheden.

Het atelier zaterdag viennoiseries: op zaterdagochtend, wachten op jullie in de winkel en op bestelling tijdens de week.

Het atelier speciale taarten: voor 2 tot 100 personen en meer, onbeperkte keuze, wanneer jullie zin hebben in iets bijzonders of inspiratie wensen op te doen. Raadpleeg gerust onze catalogus en geef uw bestelling door!

Of u nu particulier bent, professioneel – bureaus, bedrijven, ministeries, restaurants, tea rooms, huwelijkbuffets, vertrek op pensioen – iedereen is welkom!

Tot binnenkort in de boetiek,
Het atelier Brian Joyeux

Brian Joyeux handtekening